tirsdag den 14. april 2015

Skab nærhed mellem jer


Kropssproget er følelsernes og sansernes sprog og er godt, hvis I ikke kan finde ord eller har talt meget.

Øvelsen varer 1½-2 timer og kan gennemføres flere gange om måneden, evt. som forspil.

De første gange I laver den, anbefaler jeg dog, at I ikke afslutter med sex – det skal I have aftalt på forhånd. Den seksuelle energi og tænding, der evt. opstår, opbevares i kroppen. Den gør jeres relation blidere og booster gnisten i jeres forhold.

Blid berøring
Skaber nærhed
Virker afstressende
Vækker sanserne og åbner op for nydelse
Styrker jeres forhold
Og meget mere...

Målet med blid berøring er nydelse, hengivelse - at være til stede.
Det handler om hvad du giver, frem for hvad du modtager.

Det er vigtigt, at I er uforstyrrede.
Brug et ur, og aftal tid, f.eks. 15 min. på hver side, så I ved hvornår berøringen/massagen slutter. I får begge lige lang tid, og lige lang tid på bagside og forside.


Hvordan…

Indret et rent varmt, inviterende rum med blomster og stearinlys. Sæt gerne dæmpet musik på. Musikken har stor indflydelse på, at I kan være afslappede.

Det er vigtigt, at I på forhånd fortæller hinanden, hvis der er steder, hvor I ikke ønsker at blive rørt.
I skal aftale om I må berøre bryster og kønsdele. I så fald, er det afgørende, at de ikke får større opmærksomhed end resten af kroppen.

En berørings-seance som denne skal ikke slutte med sex, orgasme eller udløsning. Den handler kun om intimitet og nærhed uden at nogen af jer skal "præstere" noget bagefter.
Hvis I bliver tændte er det ok, men vent! med f.eks. samleje indtil I begge er blevet berørt/masseret. Mærk blot den seksuelle energi mellem jer, uden at gøre mere ved den.

Indled med at sidde tæt med hinanden i hånden, og hav øjenkontakt mens I lytter til dæmpet musik. Træk vejret dybt og få kontakt til hinanden.

Berøring af bagside:
Den der skal have massage lægger sig ned med ansigtet mod madrassen. Giveren kan sidde udfor balderne og lægge sine hænder på modtageren. Først begge hænder på korsbenet og så flytte den ene hånd op mellem skulderbladene. På den måde skabes der "forbindelse" mellem jer.

Giveren kan evt. starte med at mærke hele kroppen igennem med et fast tryk, så modtageren kan mærke hele sin krop og få den afgrænset. Herefter kan giveren give lette rolige strøg på hele kroppen, i ansigtet, hænder, fødder og hovedbund.

Brug fantasien. Det er vigtigt at giveren selv har lyst til at være med i legen og gør det der føles rigtigt og giver nydelse for begge.

Brug lidt olie, der varmes i hændernes og berør de steder, hvor dine hænder har lyst til at begive sig hen.

Berøring af forside:
Berøre som på bagsiden. Det er vigtigt at være nænsom og mærke efter hvad modtageren kan lide og reagerer på med lyd eller åndedræt – man skal ikke please eller præstere. Målet er kun nydelse og vækkelse af sanserne. Det er vigtigt at gøre det du selv nyder og har lyst til.

Til massagen kan I også bruge forskellige smagsolier, I kan tage en lille pensel og male partneren med chokolade og slikke det af, bruge flødeskum fra en ”sprøjteflaske” alt er muligt, bare begge synes det er rart og det gøres kærligt, indfølende og respektfuldt.

Du giver fordi du har lyst til at give nydelse til din partner– uden at forvente at få noget igen.
Massagen afsluttes ved at ligge tæt og evt. tale om, hvad der var godt – hvad virkede rart og måske ophidsende.

Nu bytter I, så modtageren bliver giver og omvendt. Sæt uret igen.
Hengiv jer, nyd det…!